fbpx Skip to content
Zorg en welzijn organisaties in Flevoland

Zorgorganisatie: Woonzorgflevoland

Samen werken aan je loopbaan

Het Loopbaanadvies
centrum van Woonzorgflevoland

Soms kom je op een punt in je loopbaan dat je met iemand wil sparren over je werk. Over je toekomst, je wensen, kansen en mogelijkheden. Je hebt een klankbord nodig, iemand die met je meekijkt hoe je het plezier in je werk houdt of weer terugkrijgt. Al dan niet in relatie tot je privéleven. Het loopbaanadviescentrum helpt medewerkers van WoonzorgFlevoland met vragen of problemen die met het werk te maken hebben. De coaching en begeleiding is altijd maatwerk. Voor de één volstaat een oriënterend gesprek, voor de ander is misschien begeleiding naar een andere werkplek nodig. Weer een ander doet een competentietest, volgt een sollicitatietraining, maakt een persoonlijk loopbaanplan of gaat een coaching traject doen.

Het loopbaanadviescentrum ondersteunt medewerkers die:

  • van functie of werkomgeving  willen of moeten veranderen;
  • zich willen bezinnen op hun huidige baan;
  • het gevoel hebben dat ze hun capaciteiten onvoldoende kwijt kunnen;
  • zich breder inzetbaar willen maken om in te spelen op veranderingen;
  • vastlopen in hun huidige baan, omdat het te weinig energie geeft.

HR casemanager vitaliteit

Binnen Woonzorg Flevoland is twee jaar geleden een HR Casemanager Vitaliteit aangesteld. Ellen Elbers is degene die deze functie voor het eerst bekleed. Het unieke aan deze functie is dat zij zich helemaal mag richten op preventie in plaats van ziekteverzuim.

Haar functie is gericht op het ondersteunen van medewerkers met problemen of vragen rondom vitaliteit en gezondheid in breedste zin van het woord. De aanleiding kan zowel een situatie op werk als privé zijn. In veel gevallen wijst de manager op de mogelijkheid om met de casemanager vitaliteit in gesprek te gaan, maar steeds vaker komt een medewerker via een collega te weten over de mogelijkheid voor deze extra ondersteuning. Ellen weet welke mogelijkheden er zijn voor medewerkers binnen Woonzorg Flevoland zelf, het sociaal domein of in de directe woonomgeving. Het mooie aan deze functie is dat een medewerker in alle vertrouwen kan vertellen wat er thuis of op het werk gaande is en hoe, in veel gevallen een kleine aanpassing, kan helpen om een stabielere situatie te laten ontstaan.

Ga naar de website van WoonzorgFlevoland als dit je interesse wekt.

Heb je vragen of is iets niet duidelijk?

Bel ons gerust op: 06 40474846 (Op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur)

Je kunt ons ook altijd mailen op: hallo@zorghartflevoland.nl

Heb je vragen of is iets niet duidelijk?

Bel ons gerust op: 06 40474846 (Op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur)

Je kunt ons ook altijd mailen op: hallo@zorghartflevoland.nl