fbpx Skip to content
Over Flever

Voor werkgevers

Help jij mij zorg te dragen?

Over Flever

Flever is de provinciale uitvoeringsorganisatie voor een krachtige samenleving en de arbeidsmarktorganisatie voor de sector zorg en welzijn. Ons doel samen te werken aan een vitaal Flevoland. Klik voor meer informatie over Flever op onderstaande button. Op de Zorghart website is ook de vacaturebank geïntegreerd.

Zorghart Flevoland is een initiatief van Flever in samenwerking met zorg en welzijnsorganisaties in Flevoland. Sluit je ook aan bij Flever om samen de transformatie in de sector voort te zetten. Ga naar de website voor meer informatie of neem contact op met Marijs van Hoek. (m.vanhoek@flever.nl).  

Ontdek het werken in de Zorg - #Zorghart
Flever logo wit
#Zorghart

Aanleiding #Zorghart Flevoland

De leden van Flever (de verenigde zorg- en welzijnsinstellingen in Flevoland) hebben in de zomer van 2023 gezamenlijk een wervings- en imagocampagne gelanceerd over werken in de zorg en welzijnssector in Flevoland met daarin een actieve rol voor zorgmedewerkers. Bekijk de Song Zorghart voor meer inspiratie.  In 2024 is de website vernieuwt met verhalen & tips met als doel bijdragen aan behoud van personeel.

Redenen:  

  1. Een teruglopend personeelsbestand. Ook, maar niet alleen, in de regio Flevoland; Klik hier voor de laatste arbeidsmarktcijfers.
  2. En minder dan perfect imago wegens (al dan niet vermeende) hoge werkdruk en lage salarissen.

De campagne #Zorghart beoogt een ander, positief en krachtig, geluid te laten horen over het werken in de sector in de polder. ZorghartFlevoland.nl is de website die (potentiële nieuwe) zorgmedewerkers inspireert om in zijn/haar kracht te komen en welke zorg en welzijn) organisatie in Flevoland daarbij past.

Heb je vragen of is iets niet duidelijk?

Bel ons gerust op: 06 40474846 (Op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur)

Je kunt ons ook altijd mailen op: hallo@zorghartflevoland.nl

Heb je vragen of is iets niet duidelijk?

Bel ons gerust op: 06 40474846 (Op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur)

Je kunt ons ook altijd mailen op: hallo@zorghartflevoland.nl