fbpx Skip to content
Ervaringen van zorgmedewerkers

Verhalen

Als het onwerkelijke waar wordt, weet ik dat jij er voor mij bent

Bekijk de diepte interviews

Wij zijn verheugd om je kennis te laten maken met de echte helden van de zorgsector: wij noemen ze onze zorgmedewerkers. Deze buitengewone individuen hebben met volle toewijding deelgenomen aan onze campagne en bieden je een uniek kijkje in hun wereld. Van interviews tot fotoshoots, zij zijn de gezichten geworden van onze missie om de zorgsector te eren en anderen te inspireren.

Tijdens de diepte-interviews hebben onze zorgambassadeurs hun verhalen gedeeld, hun ervaringen en uitdagingen in de zorgsector besproken, en hun passie voor het vak laten zien. Deze waardevolle inzichten vormden niet alleen de basis voor de song, maar hebben ook gediend als inspiratie voor de gehele campagne.

Wij nodigen je van harte uit om de diepte-interviews met onze zorgambassadeurs uit Flevoland te bekijken. Leer meer over hun persoonlijke verhalen, hun motivatie en de impact die ze maken in de zorgsector. Laat je inspireren door hun toewijding en passie, en ontdek waarom zij de drijvende kracht zijn achter onze missie.

Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie
Marjan

Marjan is via een zij-instroom traject in de zorg begonnen, inmiddels werkt ze al meer dan 10 jaar in de zorg. Een persoonlijke ervaring veranderde de koers van haar leven en koos ze  voor de zorg.

Opbouw / Wijkwerker
Lucia

Lucia is een echte duizenpoot. Als opbouw/ wijkwerker ontplooit ze allemaal bijzondere lokale initiatieven. Ze helpt vrouwen om zelfredzaam te worden en zorgt ervoor dat mensen meer welzijn ervaren in hun leven.

Hulpverlener met ervaringsdeskundigheid
#zorghart interview met Timo - Zorgambassadeur
Timo

Timo is werkzaam als hulpverlener met ervaringsdeskundigheid bij Iriszorg (verslavingszorg) in Lelystad, hij is een echte pioneer in zijn vakgebied en vertelt alles over zijn werk en werkzaamheden.