fbpx Skip to content
Een juiste prive / werk balans

Sterk in je werk

Gratis loopbaantraject en coaching

Hoe houd jij je werk leuk, uitdagend en interessant?

We leven in een drukke wereld. Toch is het belangrijk om na te denken over wat jij wilt en nodig hebt. Misschien is dit ook wel de tijd dat jij gaat nadenken over je werk. Wellicht heb je vragen over de toekomst van jouw loopbaan? Zit je nog op je plek? Ben je op zoek naar meer werkplezier in je huidige baan? Of worstel je met de werk-privé balans? Allemaal vragen waar onze loopbaancoaches je bij kunnen helpen. Dus blijf hier vooral niet zelf mee rondlopen! Gun jezelf een gratis loopbaantraject en kom er achter hoe jij jezelf verder kunt ontwikkelen in je werk en weer met meer werkplezier aan de slag gaat.

Sterk in je werk campagne logo
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Ik ben mantelzorger en/of vrijwilliger in zorg en welzijn
Privacy

Onze Coaches

#zorghart campagne Sterk in je werk Coaching Flevoland 4
Frank
Coach

Work on things that people can’t take away from you. Things like your character, personality, transparency, your entire being.

Ik ben Frank Rigter, ben 29 jaar en ik woon in Almere. Met mijn onderneming help ik ondernemers en professionals optimaal te kunnen presteren op elk gewenst vlak. Dit met voldoende rust, energie en daadkracht.

Ik ben doelgericht, wil graag impact maken, en ik doe dat in combinatie met veel humor. Anderen typeren mij als daadkrachtig, toegankelijk, eerlijk & direct.

Mijn ervaring als coach
Oorspronkelijk ligt mijn ervaring in het maatschappelijk werk/jeugdzorg. Sinds ik mijn eigen onderneming “Voor elkaar gebokst” ben gestart richt ik mij alleen nog maar op de professionals. Mijn focus ligt op het thema Persoonlijk Leiderschap. Hoe geef je richting aan je eigen leven & carrière. Mijn methode is voornamelijk lichaamsgericht en vanuit ervaringsleer.

Naast individuele coaching geef ik teamtrainingen aan bedrijven met communicatievraagstukken, conflicthantering, samenwerken & teambuilding.

#zorghart campagne Sterk in je werk Coaching Flevoland 3
Herma
Coach

“Samen gaan we ontdekken waar jij mee aan de slag wilt. Hoe gaat het nu, wat wil je bereiken, en wat moet er gebeuren om jouw doel te bereiken? Jouw wens staat daarin centraal.”

Mijn naam is Herma van Laar en ik woon in Almere met mijn man en zoon.

Mijn ervaring als coach
Mijn loopbaan ben ik gestart in de thuiszorg als leidinggevende en indicatiesteller. Vervolgens heb ik ervaring opgedaan in de begeleiding naar werk voor mensen met een uitkering. In 2013 ben ik gestart met mijn coaching praktijk waar ik professionals in zorg en welzijn loopbaanbegeleiding aanbiedt, o.a. via het project Sterk in je werk. Mijn achtergrond is een studie in de sociale gerontologie naast een opleiding loopbaancoaching.

#zorghart campagne Sterk in je werk Coaching Flevoland 2
Anita
Coach

“Mijn drijfveer is mensen inspireren en in hun eigen kracht zetten.”

Als coach luister ik naar wat de ander mij te vertellen heeft en durf ik mensen een spiegel voor te houden. Ik kan de juiste vragen stellen om mensen weer zelf de regie te laten nemen. Daarnaast werk ik graag met een flinke dosis humor. Ik vind het belangrijk dat werknemers met plezier naar hun werk gaan en vitaal en gezond hun werk kunnen verrichten.
Mijn hart ligt bij Zorg en Welzijn. Begonnen in de verpleging ben ik via activiteitenbegeleiding bij ouderen en aidspatiënten in de jeugdhulpverlening terecht gekomen. Daar werk ik nu parttime.

Mijn ervaring als coach
Ik heb sinds 2007 een eigen coachpraktijk. Na de opleiding Coaching voor Professionals heb ik verschillende trainingen gevolgd om mij te verdiepen in het vak, zoals o.a. Systemisch Coachen, Provocatief Coachen en Mindfulness voor Professionals. Binnen mijn team in de jeugdhulpverlening coach ik nieuwe medewerkers. Binnen mijn coachpraktijk begeleid ik mensen met een loopbaanvraag.

#zorghart campagne Sterk in je werk Coaching Flevoland
Simone
Coach

“Samen met jou ga ik op zoek ga naar de kern van de vraag. Om van daaruit toe te werken naar oplossingen. Wat coaches over mij zeggen is dat ik intuïtief, praktisch, doelgericht en concreet werk.”

Mijn naam is Simone van der Werf, ik ben 56 jaar en woon in Hoorn. Sinds 2016 werk ik als loopbaancoach. Ik heb een eigen praktijk en werk ook voor verschillende opdrachtgevers.

Mijn kernkwaliteit is sensitiviteit. Ik heb het vermogen om mensen goed aan te voelen, te horen en te zien. Daardoor heb ik snel overzicht, ontdek ik snel verbanden en kan ik mensen op de juiste manier begeleiden.

Mijn ervaring als coach
Sinds 2016 werk ik als loopbaancoach met verschillende doelgroepen, waaronder mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ik vind het belangrijk dat jij je werk met plezier doet. Is jouw plezier in je werk minder of zelfs verdwenen dan ga ik graag met jou op zoek naar wat er aan de hand is.

Het kan zijn dat je toe bent aan een volgende stap in jouw loopbaan. Het kan ook betekenen dat er op de werkvloer of in jouw privéleven wat speelt wat van invloed is. Je kunt daarbij denken aan werkdruk, rouw, conflicten en veranderingen. Als je plezier verdwijnt kan dit negatieve gevolgen hebben voor je gezondheid. Zonder dat je het in de gaten hebt ligt dan een burn- of bore out op de loer. Trek daarom tijdig aan de bel!

Wat anderen over dit traject zeggen

Ervaringen van anderen

Heb je vragen of is iets niet duidelijk?

Bel ons gerust op: 06 40474846 (Op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur)

Je kunt ons ook altijd mailen op: hallo@zorghartflevoland.nl

Heb je vragen of is iets niet duidelijk?

Bel ons gerust op: 06 40474846 (Op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur)

Je kunt ons ook altijd mailen op: hallo@zorghartflevoland.nl