fbpx Skip to content
Zorghart Flevoland 20 juni 2023

Privacy en cookies

Privacy en cookies

Uw privacy vinden wij heel belangrijk. U mag van Zorghart Flevoland (initiatief van Flever) verwachten dat wij zorgvuldig omgaan met uw gegevens.

Hoe gaan wij om met uw gegevens?

Medewerkers van Flever (Zorghart Flevoland) gaan vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens. Wij kennen de privacywetgeving. Hieronder leggen wij uit hoe wij uw gegevens gebruiken, opslaan en verwijderen. U leest ook hoe u kunt vragen om uw gegevens te bekijken of te vernietigen.

Wat zijn persoonsgegevens?

Persoonsgegevens zijn alle gegevens die verwijzen naar een persoon. Dat kan een naam, een adres of een telefoonnummer zijn. 

Zorghart Flevoland houdt zich aan de Algemene verordening gegevensbescherming (de privacywet). Daarnaast houden wij ons aan de regels voor het bewaren van gegevens. Wij geven uw gegevens alleen door aan de organisatie waar u interesse in heeft getoond. De mensen die met u contact opnemen in kader van het vinden van een baan of leertraject, mogen onderling gegevens uitwisselen. Dit mag alleen als dit nodig is om het vinden van een baan en/of leertraject te vinden.

Uw persoonsgegevens

Afhankelijk van uw situatie kan Zorghart Flevoland de volgende gegevens verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Adres gegevens
  • Informatie die u zelf doorgeeft, bijvoorbeeld uw CV of LinkedIn profiel. 

Bijzondere persoonsgegevens zijn extra gevoelig. Zorghart Flevoland registreert niet uw geloof, ras of seksuele voorkeur. Uw mag uw eigen gegevens altijd doorsturen naar andere personen of organisaties.

Veilig omgaan met gegevens

Zorghart Flevoland beschermt uw gegevens zo goed mogelijk:

  • Wij zorgen dat alleen mensen die dat mogen bij uw gegevens kunnen komen.
  • Wij beschermen uw gegevens goed tegen oneerlijke toegang, verlies en diefstal. Zo beveiligen we onze computers en houden we onze werkplekken veilig. Papieren gegevens gaan in afgesloten kasten. 
  • Wij verwijderen deze gegevens na 12 maanden zorgvuldig. 
  • Wij delen uw gegevens alleen met de organisaties waar u interesse in heeft getoond. U mag deze toestemming altijd intrekken.

Uw gegevens inzien

U mag altijd vragen om uw persoonsgegevens te bekijken. Neem hiervoor contact op via hallo@zorghartflevoland.nl. We beoordelen dan of we uw verzoek in behandeling kunnen nemen. Het is mogelijk dat we u vragen om een identificatiebewijs. Wilt u zich niet identificeren, dan kunt u uw gegevens niet inzien. We weten dan namelijk niet of de gegevens echt van u zijn.

Bent u het niet eens met een afwijzing? Dan kunt u een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Functionaris gegevensbescherming

Het campagneteam van Zorghart Flevoland bewaakt de bescherming van uw persoonsgegevens. Datalekken of andere problemen kunt u melden via hallo@zorghartflevoland.nl. Voorbeelden van datalekken zijn:

  • een rapportage met persoonsgegevens die naar het verkeerde e-mailadres is gestuurd
  • een verloren laptop, telefoon of usb-stick met persoonsgegevens

Aanpassingen in privacyverklaring

Zorghart Flevoland heeft het recht om deze privacyverklaring aan te passen. Bekijk deze webpagina af en toe opnieuw. Zo blijft u op de hoogte van eventuele veranderingen in de tekst.

Gebruik van cookies op deze website

Zorghart Flevoland gebruikt op deze website verschillende soorten cookies. De website laadt een beperkt aantal functionele cookies die volledig anoniem zijn. Geeft u toestemming voor aanvullende cookies, dan laadt de website analytische cookies/trackingcookies. Deze gebruiken wij om de website beter te laten werken (bijvoorbeeld bij het afspelen van filmpjes). Wij verzamelen ook webstatistieken om de website steeds verder te verbeteren.

Heb je vragen of is iets niet duidelijk?

Bel ons gerust op: 06 40474846 (Op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur)

Je kunt ons ook altijd mailen op: hallo@zorghartflevoland.nl

Heb je vragen of is iets niet duidelijk?

Bel ons gerust op: 06 40474846 (Op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur)

Je kunt ons ook altijd mailen op: hallo@zorghartflevoland.nl