fbpx Skip to content
Met dank aan onze

Partners

Heb jij ook een zorghart?

Wie werken mee?

Wij zijn ontzettend dankbaar voor de waardevolle steun en inzet van onze partners en bedrijven die hebben bijgedragen aan het succes van de #zorghart campagne. Hun professionaliteit en betrokkenheid hebben ons geholpen om ons doel te bereiken en de zorgsector te versterken. Op onze partner pagina vindt u meer informatie over deze bedrijven en instellingen die een belangrijke rol hebben gespeeld in het realiseren van de campagne. We nodigen u uit om een kijkje te nemen en meer te ontdekken over hun expertise en betrokkenheid bij de zorg. Samen met onze partners blijven we ons inzetten voor het promoten van de zorgsector en het ondersteunen van zorgmedewerkers. We zijn trots op de samenwerking en bedanken onze partners hartelijk voor hun bijdrage aan het succes van de #zorghart campagne.
Zorghart Flevoland Campagne logo Landstede

Landstede Groep is een onderwijsorganisatie met een gevarieerd aanbod voor jong en oud. Waarde(n)vol leren leven, dat is de missie van Landstede Groep. Liefde voor leren zit in ons DNA. Wij geloven dat de wereld beter en mooier wordt als mensen hun talenten ontwikkelen en anderen helpen dat ook te doen. Landstede Groep maakt een leven lang ontwikkelen mogelijk. De unieke samenstelling van onze onderwijsorganisatie biedt kansen voor persoonlijk onderwijs.

Maatwerk Logo #Zorghart song

De Amsterdamse muziekproducer Jaap Le Poole (Maatwerk) schrijft muzieknummers voor campagnes met een bijzondere boodschap. Hij schreef onder anderen een bewustwordingslied om het horecapersoneel een hart onder de riem te steken in tijden van de coronacrisis. Hiermee creëerde hij media-aandacht voor de boodschap om de horeca te steunen. Verder produceert Le Poole muziekcomposities ter ondersteuning van merkreclames of onlineadvertenties. Met het lied Zorghart wil Jaap overbrengen dat mensen in de zorg, in welke situatie dan ook, altijd voor ons klaarstaan en dat we dit niet voor lief mogen nemen! De samenwerking met de artiesten JAÏNDA en Bens maakten de boodschap volgens Jaap helemaal rond.   

Brainycloud Marketing & Design #Zorghart Campagne Marketing Bureau Flevoland

Brainycloud is een professioneel marketing, video en ontwerpbureau dat zich richt op het creëren van mooie en effectieve oplossingen om bedrijven te helpen hun doelstellingen te bereiken. Met verschillende interesses, passies en achtergronden, streven we één gezamenlijk doel na: het leveren van hoogwaardige diensten en producten die bedrijven laten groeien. Wij geloven dat met de juiste aandacht en liefde ieder bedrijf een sterke en snelle groei kan realiseren.

Zorghart Flevoland Campagne logo de Schoor
De Schoor organiseert in Almere onder andere het sociaal cultureel werk, het maatschappelijk werk, de voor- en vroegschoolse activiteiten, kinder- en jongerenwerk en brengt heel Almere in beweging. We maken deel uit van de wijkteams én zetten ons in bij de ondersteuning van schuldstabilisatie van bewoners. Dit alles om de leefbaarheid van de stad te vergroten onder het motto: Meedoen in Almere! In buurt- en jongerencentra, in de speeltuin en op de jeugdlanden, op sportvelden en brede scholen: verspreid over de hele stad kunnen Almeerders elkaar ontmoeten en deelnemen aan tal van activiteiten en cursussen. Ca. 250 professionals werken hiervoor samen met honderden vrijwilligers en stagiairs.
Coloriet is dé specialist in wonen en zorg voor senioren in de gemeente Dronten, Lelystad en Zeewolde. Met meer dan 1400 cliënten en hun familieleden, ruim 1200 medewerkers en 600 vrijwilligers geven wij samen kleur aan waardevol leven. Met onze gespecialiseerde zorg kunt u zo lang mogelijk leven op de manier waarop u dat wil. Coloriet biedt wijkzorg in Biddinghuizen, Dronten, Swifterbant, Lelystad en Zeewolde en heeft vijf woonzorgcentra en een behandelcentrum. Ook beschikken wij over verschillende accommodaties waar u tijdelijk kunt verblijven. Lees hier meer informatie over de personeelssamenstelling van Coloriet.
Zorghart Flevoland Campagne logo Iriszorg

IrisZorg is er voor jou, voor jong (18-) en oud, voor mensen uit alle lagen van de bevolking. Je twijfelt over het alcohol- of drugsgebruik, gokken, gamen of social media en denkt misschien aan een verslaving bij jezelf of bij een naaste. Vaak is er meer aan de hand: even de draad van het leven kwijt, geen werk, geen huis, schulden, trauma, psychische stoornis, LVB of je krijgt begeleiding van reclassering. Wij ontmoeten je graag. Iedereen heeft een ander verhaal. We luisteren graag naar dat van jou.

Heb je vragen of is iets niet duidelijk?

Bel ons gerust op: 06 40474846 (Op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur)

Je kunt ons ook altijd mailen op: hallo@zorghartflevoland.nl

Heb je vragen of is iets niet duidelijk?

Bel ons gerust op: 06 40474846 (Op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur)

Je kunt ons ook altijd mailen op: hallo@zorghartflevoland.nl