fbpx Skip to content
Samen zorgen in flevoland

Over zorghart flevoland

Onze missie

Over ons

Zorghartflevoland.nl is hét platform voor informatie over werken en leren in Zorg en Welzijn in Flevoland. Je vindt hier actuele vacatures, een overzicht van werkgevers en werkvelden en informatie over opleidingen. Ook laten we je je kennismaken met de verhalen van echte zorgmedewerkers. Ze delen hun ervaringen, uitdagingen en successen.

Bij Zorghart Flevoland geloven we in de kracht en waarde van een carrière in de zorg. Onze missie is om mensen te enthousiasmeren en te inspireren om te kiezen voor een betekenisvolle loopbaan in deze sector. We doen dit door samen te werken met echte zorgmedewerkers, door te luisteren naar hun behoeften en door alles op alles te zetten om jou te overtuigen van de onmiskenbare voordelen die de zorg te bieden heeft.

Heb je een vraag over werken of leren in zorg en welzijn?

Heb je een vraag over werken of leren in zorg en welzijn en heb je het antwoord nog niet gevonden op deze website? Stel deze vraag dan aan de medewerkers van ons Regionaal Contactpunt via het contactformulier. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

#zorghart campagne hero afbeelding samenwerking

Flever

Zorghartflevoland.nl is een initiatief van Flever. Flever is de regionale arbeidsmarktorganisatie voor de regio Flevoland. Flever verkent, verbindt, verrijkt en vernieuwt zorg en welzijn in Flevoland. Wij zijn de provinciale uitvoeringsorganisatie voor een krachtige samenleving en de arbeidsmarktorganisatie voor de sector zorg en welzijn. Ons doel is om in Flevoland een bijdrage te leveren aan de sectortransformatie om zo een betaalbare, goede en toegankelijke Flevolandse sector zorg en welzijn dichterbij te brengen.

Meer informatie over Flever en onze diensten vind je terug op de officiële Flever website.

Ben je een werkgever?

Als organisatie in zorg en welzijn kun je vacatures en kennismakingsactiviteiten plaatsen op zorgflevoland.nl. Hb je interesse om vacatures te plaatsen? Neem contact op met Flever: info@flever.nl of 06-40474846. Of kijk op www.flever.nl.

Inloggen op cms Jobchain

Wil je vacatures of activiteiten plaatsen of je organisatiepagina aanpassen en beheerders toevoegen? Login dan in op Jobchain:  https://werkgevers.zorghartflevoland.nl

#zorghart interview met Zorgambassadeurs
Hoe helpen wij de zorg?

Ontdek onze werkwijze

Aandacht voor zorg en welzijn in Flevoland

Zorghart Flevoland is opgericht om de zorg meer bekendheid te geven en om aandacht te vragen voor het werken in de zorgsector. De mensen van nu zijn de zorg voor morgen.

Zorgverleners aan het woord

Wij werken uitsluitend met échte mensen uit de zorg. We luisteren en gebruiken hun input om onze campagne te ontwikkelen en te optimaliseren.

Help ons en gebruik #zorghart

Wij vragen om jouw hulp! Vroeg of laat krijgen we allemaal een keer met de zorg te maken, dus help ons om zoveel mogelijk mensen te bereiken.

Opbrengsten van het lied

De opbrengsten van het lied gaan evenredig verdeeld naar de makers van het lied en het goede doel: MuzieKids.

Deel onze missie

Kom in actie!

We nodigen je uit om onze missie te delen, om anderen te inspireren en aan te moedigen om ook de stap te zetten naar de zorgsector. Samen kunnen we zorgen voor een groot bereik en het besef vergroten dat de zorgsector een onmisbare rol speelt in onze samenleving. Samen kunnen we het tij keren en het tekort aan zorgpersoneel aanpakken.

Dus, of je nu een carrièreswitch wilt maken of nog aan het begin van je loopbaan staat, overweeg de zorgsector als een pad vol kansen, groei en voldoening. Laat je zorghart spreken en maak een verschil in het leven van anderen. Samen kunnen we bouwen aan een toekomst waarin goede zorg voor iedereen vanzelfsprekend is.

#zorghart
Samenwerken #zorghart campagne hero afbeelding

Heb je vragen of is iets niet duidelijk?

Bel ons gerust op: 06 40474846 (Op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur)

Je kunt ons ook altijd mailen op: hallo@zorghartflevoland.nl

Heb je vragen of is iets niet duidelijk?

Bel ons gerust op: 06 40474846 (Op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur)

Je kunt ons ook altijd mailen op: hallo@zorghartflevoland.nl