fbpx Skip to content
Interview met

Timo

Hulpverlener met ervaringsdeskundigheid

Timo is een ervaringsdeskundige

Timo is werkzaam als hulpverlener met ervaringsdeskundigheid bij Iriszorg (verslavingszorg) in Lelystad. Hij is een echte pionier in zijn vakgebied en vertelt hoe hij in de zorg terecht is gekomen, hoe zijn dagen verlopen, wat een ervaringsdeskundige precies is en hoe hij een goede werk en privé balans houdt. Bekijk het interview met Timo en deel zijn verhaal met #zorghart.

Deze video is onderdeel van de campagne “Zorghart”. Met deze campagne geven we geïnteresseerden een inkijkje in de zorg en bieden we huidige zorgmedewerkers hulp en coaching in hun werk en privé leven.

Help jij ons om zoveel mogelijk mensen te bereiken? Deel het met #zorghart!

#zorghart
#zorghart campagne hero afbeelding Timo en Team 2
Zorghart Flevoland Campagne logo Iriszorg

Over Iris zorg

IrisZorg is er voor jou, voor jong (18-) en oud, voor mensen uit alle lagen van de bevolking. Je twijfelt over het alcohol- of drugsgebruik, gokken, gamen of social media en denkt misschien aan een verslaving bij jezelf of bij een naaste. Vaak is er meer aan de hand: even de draad van het leven kwijt, geen werk, geen huis, schulden, trauma, psychische stoornis, LVB of je krijgt begeleiding van reclassering. Wij ontmoeten je graag. Iedereen heeft een ander verhaal. We luisteren graag naar dat van jou. Wij hebben locaties in Gelderland, Overijssel en Flevoland.  

Timo's verhaal

Bekijk het interview

Help jij mij zorg te dragen?

Help de zorg en deel zoveel mogelijk

Help ons de boodschap te verspreiden! Deel de verhalen van onze zorgambassadeurs en inspireer anderen om de zorgsector te waarderen. Samen kunnen we een groter bereik creëren en meer mensen motiveren om het verschil te maken. Deel de diepte-interviews, het zorglied en de videoclip op sociale media en nodig anderen uit om ook mee te doen. Laten we samen de kracht van de zorg delen en anderen inspireren om een positieve impact te hebben.
#zorghart
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
#zorghart interview met Zorgambassadeurs

Heb je vragen of is iets niet duidelijk?

Bel ons gerust op: 06 40474846 (Op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur)

Je kunt ons ook altijd mailen op: hallo@zorghartflevoland.nl

Heb je vragen of is iets niet duidelijk?

Bel ons gerust op: 06 40474846 (Op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur)

Je kunt ons ook altijd mailen op: hallo@zorghartflevoland.nl