fbpx Skip to content
Interview met

Marjan

Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie

Marjan werkt al 10 jaar met plezier in de zorg

Marjan is via een zij-instroom traject in de zorg begonnen, inmiddels werkt ze al meer dan 10 jaar met veel plezier in de zorg. Een persoonlijke ervaring veranderde de koers van haar leven, hierdoor koos ze uiteindelijk voor haar huidige baan. Marjan heeft een sterke visie en is Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie, dat is een specialist op het gebied van cliënten met psychiatrische en/of psychogeriatrische problemen. Maar voor Marjan gaat het erom dat ze weet wie de mensen zijn. Bekijk haar boeiende persoonlijke verhaal en deel deze met #zorghart.

Deze video is onderdeel van de campagne “Zorghart”. Met deze campagne geven we geïnteresseerden een inkijkje in de zorg en bieden we huidige zorgmedewerkers hulp en coaching in hun werk en privé leven.

Help jij ons om zoveel mogelijk mensen te bereiken? Deel het met #zorghart!

#zorghart

Over Coloriet

Coloriet is dé specialist voor de ondersteuning van het hele zorgpad van ouderen in Lelystad, Zeewolde, Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant.  

Wij bieden zorg thuis, (tijdelijke) zorg in kleinschalige woongroepen maar hebben ook een breed aanbod voor behandeling, revalidatie, dagbesteding en dagactiviteiten. Wij ondersteunen ouderen zodat zij hun leven kunnen leiden zoals ze dat graag willen. We zoeken naar de beste oplossingen voor de juiste zorg die past bij de wensen en behoeften.

Marjan's verhaal

Bekijk het interview

Help jij mij zorg te dragen?

Help de zorg en deel zoveel mogelijk

Help ons de boodschap te verspreiden! Deel de verhalen van onze zorgambassadeurs en inspireer anderen om de zorgsector te waarderen. Samen kunnen we een groter bereik creëren en meer mensen motiveren om het verschil te maken. Deel de diepte-interviews, het zorglied en de videoclip op sociale media en nodig anderen uit om ook mee te doen. Laten we samen de kracht van de zorg delen en anderen inspireren om een positieve impact te hebben.
#zorghart
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
#zorghart interview met Zorgambassadeurs

Heb je vragen of is iets niet duidelijk?

Bel ons gerust op: 06 40474846 (Op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur)

Je kunt ons ook altijd mailen op: hallo@zorghartflevoland.nl

Heb je vragen of is iets niet duidelijk?

Bel ons gerust op: 06 40474846 (Op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur)

Je kunt ons ook altijd mailen op: hallo@zorghartflevoland.nl