fbpx Skip to content
Interview met

Lucia

Opbouw / wijkwerker

Lucia is een echte duizendpoot

Lucia is een echte duizendpoot. Als opbouw/ wijkwerker ontplooit ze allemaal bijzondere lokale initiatieven. Ze helpt vrouwen om zelfredzaam te worden en zorgt ervoor dat mensen meer welzijn ervaren in hun leven. Hiernaast is Lucia ontzettend actief als vrijwilliger. Je zal bijna denken dat ze niet slaapt. Ben jij benieuwd hoe Lucia alle balletjes omhoog kan houden en zorgt voor een goede balans in haar leven? Bekijk dan het interview en deel haar verhaal met #zorghart.

Deze video is onderdeel van de campagne “Zorghart”. Met deze campagne geven we geïnteresseerden een inkijkje in de zorg en bieden we huidige zorgmedewerkers hulp en coaching in hun werk en privé leven.

Help jij ons om zoveel mogelijk mensen te bereiken? Deel het met #zorghart!

#zorghart
Zorghart Flevoland Campagne logo de Schoor

Over De Schoor

De Schoor organiseert in Almere onder andere het sociaal cultureel werk, het maatschappelijk werk, de voor- en vroegschoolse activiteiten, kinder- en jongerenwerk en brengt heel Almere in beweging. We maken deel uit van de wijkteams én zetten ons in bij de ondersteuning van schuldstabilisatie van bewoners. Dit alles om de leefbaarheid van de stad te vergroten onder het motto: Meedoen in Almere!

In buurt- en jongerencentra, in de speeltuin en op de jeugdlanden, op sportvelden en brede scholen: verspreid over de hele stad kunnen Almeerders elkaar ontmoeten en deelnemen aan tal van activiteiten en cursussen. Ca. 250 professionals werken hiervoor samen met honderden vrijwilligers en stagiairs.

Lucia's verhaal

Bekijk het interview

Help jij mij zorg te dragen?

Help de zorg en deel zoveel mogelijk

Help ons de boodschap te verspreiden! Deel de verhalen van onze zorgambassadeurs en inspireer anderen om de zorgsector te waarderen. Samen kunnen we een groter bereik creëren en meer mensen motiveren om het verschil te maken. Deel de diepte-interviews, het zorglied en de videoclip op sociale media en nodig anderen uit om ook mee te doen. Laten we samen de kracht van de zorg delen en anderen inspireren om een positieve impact te hebben.
#zorghart
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
#zorghart interview met Zorgambassadeurs

Heb je vragen of is iets niet duidelijk?

Bel ons gerust op: 06 40474846 (Op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur)

Je kunt ons ook altijd mailen op: hallo@zorghartflevoland.nl

Heb je vragen of is iets niet duidelijk?

Bel ons gerust op: 06 40474846 (Op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur)

Je kunt ons ook altijd mailen op: hallo@zorghartflevoland.nl