fbpx Skip to content
Alles over de

Artiesten

Het liefste heb ik jou in mijn leven niet vaak nodig

De artiesten achter #Zorghart

Zorghart is een indrukwekkend muzikaal project dat tot stand is gekomen door de samenwerking van drie getalenteerde artiesten. Maak kennis met de artiesten en de producent en laat je inspireren.

JAÏNDA - Zorghart #Zorghart song - Campagne Flevoland werken in de zorg

Jaïnda Buiter

De naam Jaïnda (20) gonst al langer in de muziek. De zangeres heeft zich met het winnen van de landelijke ‘Kunstbende Young Creators Festival’, deelname aan het ‘Nationaal Jeugd Jazz Orkest’, haar door miljoenen gevolgde TikTok live fragmenten, en de tv-optredens bij onder andere ‘Khalid & Sophie’, flink op de muzikale kaart gezet.  Inmiddels heeft  Jaïnda ook haar eerste singles met eigen muziek uitgebracht.  

Jaïnda wilde graag het nummer voor de campagne Zorghart zingen omdat ze zelf heeft ondervonden hoe belangrijk zorg kan zijn. Ze weet hoe lastig het is als je de juiste zorg in je naaste omgeving niet kan vinden. Daarnaast kent ze mensen die in de zorg werken van dichtbij.

www.jaindamusic.com

Bens - Zorghart #Zorghart song - Campagne Flevoland werken in de zorg

Bens

Bens (19) uit Almere werd in één klap wereldberoemd door een TikTok-serie van de bekende rapper Connor Price. De muzikant uit Canada met ruim vijf miljoen volgers op social media vroeg of Bens met hem een nummer wilde maken. Nadat het nummer Spinnin uitkwam ging Bens wereldwijd viral.  

Bens timmert al geruime tijd aan de weg als één van Nederlands grootste muzikale talenten. Na meerdere releases onder het label van rapper Boef, optredens bij o.a. FunX Music Awards, Schoolrock Festival, en verschijningen in o.a. Kids Top 20 en het Klokhuis, is hij inmiddels een bekend gezicht onder de Nederlandse jeugd. Momenteel werkt de rapper aan veel nieuwe muziek, waarmee hij de ambitie heeft om zichzelf tot de grotere artiesten van Nederland te rekenen. 

Naast zijn ambitie om een succesvol artiest te zijn, vind Bens het ook belangrijk om zijn bereik in te zetten voor het verspreiden van positieve boodschappen. Vandaar dat hij erg enthousiast is over de kans om mee te werken aan de campagne Zorghart. Bij het schrijven van zijn tekst voor het nummer heeft Bens zich laten inspireren door zijn moeder en de liefdevolle manier waarop zij altijd voor hem heeft gezorgd.

Jaap Maatwerk - Zorghart #Zorghart song - Campagne Flevoland werken in de zorg

Jaap Le Poole

De Amsterdamse muziekproducer Jaap Le Poole (Maatwerk) schrijft muzieknummers voor campagnes met een bijzondere boodschap. Maatwerk schreef onder anderen een bewustwordingslied om het horecapersoneel een hart onder de riem te steken in tijden van de coronacrisis. Hiermee genereerde de audio branding startup media-aandacht voor de boodschap om de horeca te steunen. Verder produceert Jaap mediacomposities ter ondersteuning van merkreclames of online advertenties.

Met het lied Zorghart wil hij overbrengen dat mensen in de zorg, in welke situatie dan ook, altijd voor ons klaarstaan en dat we dit niet voor lief mogen nemen! De samenwerking met de artiesten JAÏNDA en Bens maakt de boodschap volgens Jaap helemaal rond.

#zorghart

Bekijk de videoclip

Heb je vragen of is iets niet duidelijk?

Bel ons gerust op: 06 40474846 (Op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur)

Je kunt ons ook altijd mailen op: hallo@zorghartflevoland.nl

Heb je vragen of is iets niet duidelijk?

Bel ons gerust op: 06 40474846 (Op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur)

Je kunt ons ook altijd mailen op: hallo@zorghartflevoland.nl